youtubebutton in listbox throws exception on loading

May 6, 2013 at 11:05 PM
I've got a youtubebutton inside of a listboxitem template that throws an exception when running

"Error HRESULT E_FAIL has been returned from a call to a COM component."

Xaml:
<DataTemplate>
                            <ListBoxItem>
                            <StackPanel Orientation="Horizontal" Margin="0,3">
                                    <TextBlock Text="{Binding YouTubeID, FallbackValue=Video}" />
                                    <Youtube:YouTubeButton YouTubeID="{Binding YouTubeID}" Click="YouTubeButton_Click" />
                                </StackPanel>
                            </ListBoxItem>
                        </DataTemplate>
C# code behind
 List<YouTubeVideo> videoList = new List<YouTubeVideo>();
  YouTubeVideo temp = new YouTubeVideo(tubeID);
videoList.add(temp);
Anyone seen this before, or know why its happening? When I replace the youtubebutton with a simple textbox it works fine and show the ID correctly..
May 7, 2013 at 12:50 PM
Hi, I started getting this problem on the weekend as well. I had thought I was just doing something wrong as I have been doing some major refactoring and I was going to revisit it, but never got the chance.
Coordinator
May 7, 2013 at 4:57 PM
Strange. This is a very simple control. I recommend downloading the source code and directly debug with this to get more informations... If you find the bug ill fix it in the library...
May 7, 2013 at 6:53 PM
I just tried to reproduce it in order to debug and its started working again.
Coordinator
May 11, 2013 at 11:52 AM
Did you find the problem?
May 15, 2013 at 3:57 PM
Sorry, I've been busy working on other things (final exam schedule), I'll get you an update by tomorrow.